Meubelstoffeerderij Enschede

Zoekt u een Meubelstoffeerderij in Enschede?

ZiT Meubelstoffering is een kwalitatieve meubelstoffeerderij in de omgeving Enschede (Goor) voor al uw interieur. Of het nu buiten, binnen of van een auto is. ZiT geeft uw interieur een nieuw leven.

Neem contact op met ZiT

Ontdek ons deskundige advies en een collectie van meer dan 1000 soorten stoffen!

U kunt ons vinden aan de Grotestraat 147 in Goor

Bij ZiT staan wij niet alleen klaar voor uw stoffering, maar ook voor het beste advies om uw dromen te realiseren. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden om uw meubel weer een blikvanger te maken!

Natuurlijk snappen wij bij ZiT Meubelstoffering dat u even wilt nadenken over uw interieur. U kunt daarom ook stofstalen van ons meenemen naar huis om het nog eens goed te bekijken.

Bent u niet in staat om naar de winkel te komen? Geen probleem! Wij komen graag bij u langs als u vooraf telefonisch een afspraak maakt. U kunt ons bellen op: 0547 – 26 00 68

Dat ZiT goed sinds 2002!

Maatwerk, kwaliteit & een ambacht met duurzaam gedachtegoed.

Trots op de ambacht in combinatie met kwaliteit en duurzaamheid. Dat is waar Meubelstoffeerderij ZiT uit Goor voor staat. Wij zorgen ervoor dat uw favoriete meubel weer een tweede leven krijgt met de kwaliteit die hoort bij een nieuwe meubel!

ZiT zorgt ervoor dat uw designklassieker weer in originele staat hersteld. Wij bedienen de gehele regio Hengelo, Hof van Twente, Enschede, Markelo, Holten en Rijssen.

Meer over ZiT Meubelstoffering

Bekijk enkele video’s
van ons werk!

Want zien is geloven.

Laatste instagram updates.

Volg ons!

Bespreek geheel vrijblijvend uw mogelijkheden!